گام های اساسی که باید قبل از کارآفرین شدن بردارید

قبل از کارآفرین شدن

آیا از کارتان خسته شده اید؟ در کارتان هیجان وجود ندارد و شما ایده جدیدی دارید که نمیتوانید به رییس تان بگویید؟ شاید وقت آن رسیده از محل کارتان خارج شوید و خودتان به تنهایی دست به کار شوید و گام های اساسی که باید قبل از کارآفرین شدن بردارید را یاد بگیرید و عملی کنید

با شروع کسب و کار خود پاداش های شخصی و حرفه ای بسیاری به سمت تان می آید. اما اگر از آنها استفاده نکنید بازنده اید. اگر شما شغلتان را دوست ندارید و به شما آزادی عمل نمیدهد پس باید کسب و کار خود را با انرژی شروع کنید.

اماقبل از اینکه شغل قبلی تان را ترک کنید باید از این 5 گام مطمئن شوید.

اهدافتان را مشخص کنید

از خودتان بپرسید آیا میخواهید کسب و کار خانگی راه بیاندازید یا کسب و کار بزرگ؟ موفقیت را در چه میبینید؟

در کسب و کار خانگی، هدف شما این است که جریان درآمد ثابت داشته باشید. ممکن است قصد داشته باشید چند کارمند استخدام کنید ولی نمیتوانید تصور کنید کسب و کارتان آنقدر بزرگ شود که در چند ساختمان شعبه بزنید.

اما کسب و کارهای بزرگ متفاوت است، استراتژی شماست که سرمایه گذاری بکنید تا کسب و کارتان سریع رشد و تکامل یابد. بیشتر و بیشتر پول دربیاورید. مکان، خط تولید، مشتریان، کارکنان و … را هرروز گسترش دهید. در عین حال تمام هفته را کار میکنید.

داشتن اهداف مشخص، کلید تعیین انتظرات و تعیین اهداف درآمدی است. در یک کسب و کار خانگی، اهداف نسبتا متوسط هستند. مانند برابر بودن یا بهبود مختصر درآمد شما نسبت به شغل سابقتان. اما در کسب و کارهای بزرگ نیازمند سرمایه گذاری های متعدد و سیستم حسابداری پیشرفته می باشد. تا هزینه ها و درآمد الویت بندی شوند.

به جزئیات کسب و کارتان فکر کنید

محصولات و خدمات چه چیزهایی هستند؟ چگونه میتوانید مشتریان بالقوه را تصاحب کنید؟ رقبا شما چه کسانی هستند؟ اگر نتوانید به سوالات بالا جواب دهید خطر شکست در کمین شماست.

از این به بعد کسب و کار بخشی از زندگی شما به حساب می آید. تجزیه و تحلیل بازار، چالشهای توزیع، تولید محتوا، مسائل مالی، کیفیت محصولات و خدمات، مشتریان، سرمایه گذاران و … جزئی از زندگی تان می شود.

پایگاه مشتری بالقوه داشته باشید

اوایل سال در مصاحبه با کارآفرینان جوان دانشگاه تگزاس A&M ، کسب و کارهای شتابدهنده Aggieland ، بزرگترین نصیحت را دریافتم که باید قبل از راه اندازی کسب و کار برای مشتریان تان تمام وقت فعالیت کنید.

اگر کسب و کارتان تمام وقت شروع کنید سود شما برابر با مبلغ پرداختی مشتریان میشود. شناسایی مشتریان بالقوه بهتر از داشتن مشتریان واقعی است. اگر میدانید که مشتری بالقوه شما آماده است، ترک شغلتان و شروع کسب و کار جدید سودآور است. شانس موفقیت شما زمانی افزایش می یابد که همیشه مشتریان فعلی محصول شما را قبل از ورود به بازار به مشتریان بالقوه معرفی کنند.

با عزیزانتان صحبت کنید

شما نمیتوانید به تنهایی کسب و کارتان را استارت بزنید. قبل از اینکه وارد حیطه کسب و کار شوید باید اهداف خود را به خانواده و عزیزانتان انتقال دهید. بخشی از موفقیت شما به حمایت آنها بستگی دارد. ساعت ها کار میکنید. با چالشهای مختلف روبه رو میشوید. استرس و ریسک پذیریی زیادی را متحمل میشوید و در آخر به حمایت اطرافیان تان نیاز پیدا میکنید.

تصور ذهنی همه یا هیچ را به دست آورید

اگر میخواهید کسب و کارتان را با موفقیت شروع کنید باید ذهنیت شرکت_کارمندی تان را از بین ببرید. کسب و کارتان را راه می اندازید تا از آنچه که قبلا انجام میدادید بهتر باشید. هرچند با ریسک همراه باشد. در تحقیقات بازار تولید محصول و توسعه کسب و کار باعث موفقیت در جنبه های مختلف میشود.

با شروع کسب و کارتان شانس های جذب سرمایه گذار به سراغتان می آید. زمانی که کار قبلی تان را رها میکنید هنجارشکنی کرده اید. و شروع یک کسب و کار موفق وابسته به همین هنجارشکنی هاست. اگر ذهنیت همه یا هیچ نداشته باشید زمینه شکست را فراهم میکنید چون شکست زمانی اتفاق می افتد که همه چیز بطور متوسط انجام شود.

دهنیت همه یا هیچ به شما کمک میکند جهش کارآفرینانه فوق العاده ای برای خود و کسب وکارتان فراهم کنید.

منبع:

https://www.entrepreneur.com/article/244861

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Powered By WordPress | Coursemax